Si të bëhesh Agjent Zhvillimi

Agjent Zhvillimi është çdo individ nga Diaspora Shqiptare me vendbanim të ligjshëm jashtë Shqipërisë, i cili fiton të drejtën për të ndërmjetësuar sjelljen dhe kryerjen e investimeve të huaja në Shqipëri. Programi i Connect Albania do të shpërblejë Agjentët e Zhvillimit me një bonus prej 1000 EUR për secilin punonjës të punësuar në biznesin e regjistruar në Shqipëri …

Programi Connect Albania

Projekti i Diasporës së IOM në Shqipëri

Mbështetësit e Connect Albania

RIGERS KAÇORRI

Rigers Kaçorri, lindi në Rreshen, Mirditë në 1988. Ai diplomua për Vreshtari dhe Enologji ne Universitetin e Bolonjës dhe u specializua në Marketingun e Verërave….

Gerta Loku

Gerta Loku – Tushaj lindur ne Mamurras nga nje familje e thjeshte arsimtaresh. Qe heret e angazhuar ne jeten rinore te qytetit dhe aktive ne nje grupimet e te rinjve,…

Fundim Gjepali

Fundim Gjepali, lindi në Shijak (Durrës) në 1981 dhe u transferua në Itali në 1996. Shef kuzhine, i guximshëm dhe kureshtar, ai zoteron një teknikë gatimi të përpiktë dhe të…

Albana Mucaj

Prej vitit 2002, Albana Muçaj ka punuar si gazetare për çështjet ekonomike. Agjensia Telegrafike Shqiptare, Monitor, e ABC News, janë institucionet ku ajo punoi si gazetare……

Anita Likmeta

Anita Likmeta ka lindur në Durrës, Shqipëri. Ajo u zhvendos në Itali në vitin 1997 në moshën njëmbëdhjetë vjeç. Në Itali ajo mbaroi shkollën e mesme, ndoqi Akademinë e……

Francesco Milella

Francesco Milella lindi në Bari më 28 Mars 1966. Ai është një ekspert komunikimi dhe ka punuar 23 vjet për Publikompass, një kompani e grupit Fiat. Në Janar 2014 ai……

Regjistro një Biznes në Shqipëri

Lajme dhe Evente

PARTNERËT TANË